Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Idemia Identity & Security France
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ALEAT

K82018015V
(Zbatimin e konçesionit “Prodhimi dhe shpërndarja e dokumenteve të identitetit dhe pasaportave elektronike”, duke përfshirë por pa u kufizuar në krijimin, funksionimin, financimin dhe mirëmbajtjen e s)

Tiranë 1628298901 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni