Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ilir Tabaku
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

HTM

K97006004D
(Import, eksport, projektime dhe zbatime në fushën elektrike. Tregtim të artikujve të ndryshëm. Çertifikim personeli sipas standardit EN ISO/IEC 17024, për sigurimin teknik në fushën elektrike. Plani)

Shkodër 5836104 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni