Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ilirjan Përkeqi
Rezultate gjithsej: 1

KUNORA

L68712001H
(Në fushën e energjisë: Studim, projektim, prodhim, ndërtim dhe instalim i sistemeve të prodhimit elektrik nga burime të rinovueshme. Menaxhim dhe aktivizim i projekteve financiare të aktiviteteve të sip)

Lezhë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni