Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ires Ulqinaku
Rezultate gjithsej: 1

SARP GROUP

M21313510M
(Prodhimi dhe tregtimi i produkteve kimike per ndertim .Punime laboratori ne testimin e materialeve te ndertimit, gjeoteknike, etj, kalibrimine makinerive dhe pajisjeve matese, certifikimin e sistemit te cilesis)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni