Skip to content

SARP GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-06-15 14:11:38
JSON

NIPT: M21313510M
Administrator: Kastriot Hajdaraj
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi dhe tregtimi i produkteve kimike per ndertim .Punime laboratori ne testimin e materialeve te ndertimit, gjeoteknike, etj, kalibrimine makinerive dhe pajisjeve matese, certifikimin e sistemit te cilesise, certifik.imin e produk:teve, inspektime te ndryshme, etj. Projektim, zbatim, supervizion dhe kolaudim i punimeve te ndertimeve civile, industriale, rrugore, portuale, aeroportuale.etj. Transport dhe spedicion me mjetet e veta dhe te treteve, te mallrave te ndryshme ne Shqiperi dhe jashte saj. Import- export i mallrave industrial, bujqesore, te sherbimeve, etj. Organizimi i turizmit ne Shqiperi dhe jashte saje. Organizimi i veprimtarive sportive dhe cfare ka lidhje me to. Shitblerje te pasurive te patundeshme dhe verpimtari te tjera imobiliare.
Emërtime të tjera Tregtare: SARP GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25/12/2021
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Rrashbull, Komuna Rrashbull, Autostrada Tirane - Duures, km 29, Fshati Vrrin

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 15.06.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja