Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:J O Hambro Capital Management Limited
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

SOL S.p.A.

04127270157
(Prodhimi, shpërndarja, shitja dhe tregtimi i gazrave teknikë, gazrave mjekësorë, gazrave të pajisjeve mjekësore, gazeve shtesë për ushqim, gazra të pastra dhe gazeve të tjera dhe përzierjeve në për)

Monza 56057000 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni