Skip to content

SOL S.p.A.
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-04 06:29:57
JSON

NIPT: 04127270157
Administrator: Aldo Romario Fumagalli, Marco Annoni
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi, shpërndarja, shitja dhe tregtimi i gazrave teknikë, gazrave mjekësorë, gazrave të pajisjeve mjekësore, gazeve shtesë për ushqim, gazra të pastra dhe gazeve të tjera dhe përzierjeve në përgjithësi, shërbime të lidhura me to, si dhe produkte, nënlinja, materiale, pajisje mjekësore dhe pajisjet e qenësishme për ta, projektimi, ndërtimi, instalimi, mirëmbajtja, menaxhimi, ndihma dhe tregtimi i impianteve që kanë të bëjnë me prodhimin, shpërndarjen dhe përmbajtjen e gazrave të mësipërm, duke përfshirë projektin, ndërtimin dhe instalimin, mirëmbajtjen, menaxhimin dhe ndihmën e sistemet e nevojshme për funksionimin e sistemeve në fjalë, kryerjen e transportit rrugor të mallrave edhe për palët e treta
Marrja e investimeve të kapitalit neto, administrimi i tyre dhe disponimi i mundshëm, koordinimi teknik, administrativ dhe financiar i kompanive të investuara, të gjitha në lidhje me vetë kompanitë e investuara, me qëllim të investimeve të qëndrueshme.
Aktivitetet e përmendura në pikat e mëparshme mund të kryhen në mënyrë të gjerë si në Itali ashtu edhe jashtë saj.
Duke iu referuar fushave të veprimtarisë të përmendura në paragrafin e parë, shkronja A), kompania mund të kryejë - nëse është e nevojshme edhe përmes pjesëmarrjes në kompani, konsorciume, shoqata dhe / ose grupe të përkohshme biznesi, ndërmarrje të përbashkëta dhe forma të tjera shoqëruese - çdo aktivitet i lidhur, instrumental, plotësues ose ndryshe i dobishëm për ruajtjen e qëllimit të korporatës, duke përfshirë:
- çdo aktivitet trajnues në lidhje me përdorimin e gazrave të tyre DHE / OSE të impianteve, sidoqoftë të lidhura
-projektimi, menaxhimi, ndërtimi, instalimi, tregtimi dhe mirëmbajtja e sistemeve të kondicionimit të ajrit, pajisjeve elektrike, sanitare dhe mjekësore, përfshirë ato që u përkasin palëve të treta.
-Përmbushja e aktiviteteve të lidhura me grumbullimin, analizimin, përpunimin, manipulimin, ruajtjen, shpërndarjen, konservimin dhe krio-ruajtjen e materialit biologjik, të tilla si: planifikimi, realizimi dhe / ose menaxhimi i qendrave të destinuara dhe aktivitete të tilla, trajtimi i mostrave dhe kërkimet shkencore dhe teknologjike në këta sektorë.
-Kryerja e aktiviteteve në lidhje me kontrollin dhe monitorimin e mjedisit
-Projektimi dhe implementimi i shërbimeve sanitare dhe sterilizuese në sektorët e shëndetësisë dhe industrisë
-Prodhimi, importi, eksporti, blerja dhe shitja e energjisë elektrike, gazit, avullit, ujit dhe ajrit, gjithashtu me ndërtimin dhe menaxhimin e infrastrukturës dhe sistemeve të nevojshme për qëllimin e përmendur, nëse dhe në çfarë është një veprimtari instrumentale për funksionimin e impianteve te kompanisë, dhe / ose filialet dhe / ose klientët e palëve të treta të kompanisë, si në Itali dhe jashtë saj, dhe / ose të cilat përfundojnë shërbimet e ofruara për klientët -Aktivitete të specializuara të këshillimit për çështjet e mësipërme.
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 20.07.2007
Rrethi: Monza
Shteti ku vepron: Itali
Origjina e Kapitalit: Itali, Holandë, USA , Britania e Madhe, etj
Kapitali Themeltar(Lekë): 5 823 339 080,00
Numri i pjesëve: 90 700 000
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: Shoqeri te kontrolluara direkt ose indirekt nga SOL spa (sipas pasqyrave financiare 2019 te SOL GROUP):

AIRSOL Srl - Monza
BTG Bvba - Lessines
BEHRINGER France Sarl - Saint Andre Lez Lille
BEHRINGER Srl - Genoa
BiotechSol Srl - Monza
CTS Srl - Monza
Cryolab Srl – Rome
CRYOS Srl - Peveragno
DIATHEVA Srl - Cartoceto
Direct Medical Limited - Athlone
Dolby Healthcare Limited - Stirling
Dolby Medical Home Respiratory Care Limited - Stirling GBP
Energetika ZJ doo - Jesenice
FLOSIT SA - Casablanca MAD
France Oxygène Sarl - Templemars
GTS ShpK – Tirana
GEBZE GAZ AS - Gebze TRY
GLOBAL CARE LTDA - San Paolo
GTH GAZE INDUSTRIALE SA - Bucarest RON
HYDROENERGY ShpK - Tirana ALL
ICOA Srl - Vibo Valentia
Il Point Srl - Verona
Intensivservice Wanninger GmbH - Regensburg
Irish Oxygen Company – Cork
Kompass GmbH - Munich
MBAR Assistance Respiratoire Sas - Ballan Mire
MEDES Srl - Settimo Milanese
MEDSEVEN spzoo - Osielsko PLN
Medtek Medizintechnik GmbH - Grunstadt
MEL ad - Trn BAM
P PAR LTDA - San Paolo BRL
PALLMED spzoo - Bydgoszcz
Personal Genomics Srl - Verona
Pielmeier Medizintechnik GmbH - Oberhaching
RESPITEK AS - Istanbul TRY
REVI Srl - Surbo
SG - LAB Srl - Costabissara
SITEX SA - Olan-les-Ouates
SOL Bulgaria EAD - Sofia
SOL Croatia doo (ex KISIKANA) - Sisak
SOL Deutschland GmbH - Krefeld
SOL France Sas - Cergy Pontoise
SOL Gas Primari Srl - Monza
SOL Hellas S.A. - Magoula
SOL Hungary KFT - Budapest
SOL Hydropower doo - Skopje
SOL Kohlensäure GmbH & Co. KG - Burgbrohl
SOL Kohlensäure Verwaltungs GmbH - Burgbrohl
SOL Kohlensäure Werk GmbH & Co. KG - Burgbrohl
SOL Nederland BV - Tilburg
SOL SEE doo - Skopje MKD
SOL Slovakia sro - Bratislava
SOL Srbija doo - Nova Pazova
SOL TG GmbH - Wiener Neustadt
SOL TK AS - Istanbul TRY
SOL-K ShpK - Pristina
SPG - SOL Plin Gorenjska doo - Jesenice
SPITEX PERSPECTA AG - Basel
Sterimed Srl - Milan
TGP AD - Petrovo
TGT AD - Trn
TPJ doo - Jesenice
Tesi Srl Tecnologia & Sicurezza Srl - Milan
TGS AD - Skopje
UNIT CARE LTDA - San Paolo
UTP doo - Pula HRK
Vivicare GmbH - Neufahrn bei Freising
VIVISOL Adria doo - Jesenice
VIVISOL B Sprl – Lessines
VIVISOL Brasil Ltda - San Paolo
VIVISOL Calabria Srl - Vibo Valentia
VIVISOL Deutschland GmbH - Neufahrn bei Freising
VIVISOL France Sarl - Vaux le Penil
VIVISOL Heimbehandlungsgeräte GmbH - Vienna
VIVISOL Hellas SA - Athens
VIVISOL Iberica SLU - Arganda del Rey
VIVISOL Napoli Srl – Marcianise
VIVISOL Nederland BV - Tilburg
VIVISOL Portugal LDA - Condeixa-a-Nova
VIVISOL Silarus Srl - Battipaglia
VIVISOL Srl – Monza
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Aldo Romario Fumagalli (president), Marco Annoni (zv/president), Giovanni Annoni, Giulio Romario Fumagalli, Antonella Maria Boccardo, Susanna Dorigoni, Anna Gervasoni, Antonella Mansi, Cristina Maria Annoni, Prisca Romario Fumagalli, Paul Walter Erwin Rauhe
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: *Te viti i krijimit eshte vendosur data e regjistrimit te shoqerise ne Dhomen e Tregise Itali. Kompania eshte themeluar ne daten 23.06.1978

*Kapitali i shoqerise eshte 47.164.000 (dyzet e shtate milion e njeqind e gjashtedhjete e kater mije) euro dhe eshte konvertuar ne leke me kursin e kembimit te BSH ne daten 22.01.2021.

*Zerat e te ardhurave dhe fitimit per vitet 2013-2019 i perkasin Pasqyrave financiare te konsoliduara te SOL GROUP. Te gjitha shifrat e bilancit jane ne euro.

Te dhenat jane marre nga faqet zyrtare te shoqerise dhe grupit: http://www.sol.it/en, http://www.solworld.com/ dhe Regjistri Tregtar i Italise https://www.registroimprese.it/
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Borgazzi, 27 - 20900 Monza (MB), Itali

Faqja Web:
http://www.sol.it/en; http://www.solworld.com/

Akte. Tjetërsim Kapitali: Te dhena nga Regjistri Tregtar Italian per shoqerine SOL spa, date 08.07.2021
Aksionaret e shoqerise SOL spa sipas Market Screener, date 08.07.2021
Dokumenta Financiare: Raporti vjetor dhe pasqyrat financiare 2013
Raporti vjetor dhe pasqyrat financiare 2018
Raporti vjetor dhe pasqyrat financiare 2019
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 80 201 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 81 169 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 66 862 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 69 799 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 56 057 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 51 428 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 45 112 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:926 858 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:852 873 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:776 424 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:720 897 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:693 555 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 654 748 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 610 824 000,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala