Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:JUKOIL
Rezultate gjithsej: 1

RENDON OIL

L57716501I
(Krijimin instalimin dhe venien ne shfrytezim sipas kushteve teknike te paisjeve, impianteve, stacioneve, reparteve dhe linjave per ushtrimin e tregtimit te hidrokarbureve, bio-karburanteve brenda dhe jashte, im)

Lezhe -312899 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni