Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Julian Bregu
Rezultate gjithsej: 2

YokAL

L21703002V
(Import eksport te materialeve te ndryshem,importim gomash dhe makinash dhe shitje.Import-eksport e tregtim me shumice dhe pakice te mallrave te ndryshem industriale te perdorimit te gjere,aktivitete komisionimi)

Tiranë ALL

LUMINOUS

L92001010N
(Hapje dhe menaxhim baresh, restorantesh, hotelesh, fastfood, piceri, pasticeri, etj. Hapje kursesh profesionale në fushën e gastronomisë dhe menaxhim hotelerie. Shërbime kateringu, prodhim dhe shpërndarje)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni