Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Julian Suljoti
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ANSOIL ( ish "ANSOIL KORÇA COMPANY")

L04321001D
(Import-Eksport,transporti dhe tregtimi me shumice e pakice te vajrave baze e perpunimin e tyre,tregti me shumice e pakice dhe depozitimi i vajrave lubrifikante,filtra,goma e pjese kembimi per automjete te ndrys)

Korçe 1668450 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni