Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:KAL ALBANIA LLC
Rezultate gjithsej: 1

AlbKalustyan

L42222506G
(Objekti i veprimtarise se shoqerise eshte si vijon: Eksport, import, me shumice e pakice, kultivim, grumbullim perpunim, prodhimin e essencave paketimin dhe eksportin te bimeve medicionale dhe nenprodukteve te )

Shijak -86758292 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni