Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Kaleme Laçaj
Rezultate gjithsej: 1

ALBTURIST-VLORE.

K36813207V
(Aktivitet turistik, shërbime hotelerie dhe shërbime ushqimi social.)

Vlorë 237403 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni