Skip to content

ALBTURIST-VLORE.

JSON

NIPT: K36813207V
Administrator: Nikolla Vongli
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet turistik, shërbime hotelerie dhe shërbime ushqimi social.
Emërtime të tjera Tregtare: ALBTURIST-VLORE
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 02.08.1995
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 73 639 000,00
Numri i pjesëve: 73 639
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Edmond Gjipali, Alban Mësonjësi, Liliana Vllamasi
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
VLORE LLOGARA

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 237 403,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 346 350,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -3 525 621,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 464 632,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:23 600 137,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 19 181 746,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015