Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Kastriot Mezini
Rezultate gjithsej: 1

K & N

J77207215P
(Shërbime publike, shërbime funerale, mirëmbajtje e varrezave publike dhe të dëshmoreve, dekor e gjelbërim, prodhim e montim i qivureve, arkivoleve, kurorave etj. Në fushën e projektimit dhe zbatimit pë)

Vlorë 821188 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni