Skip to content

K & N
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-06-15 10:26:54
JSON

NIPT: J77207215P
Administrator: Bukuroshe Alushi
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime publike, shërbime funerale, mirëmbajtje e varrezave publike dhe të dëshmoreve, dekor e gjelbërim, prodhim e montim i qivureve, arkivoleve, kurorave etj. Në fushën e projektimit dhe zbatimit për ndërtime civile, industriale, turistike, punime dheu, muraturë betoni, punime restaurimi, vepra beton armeje të veçanta, sistemime komunale. Punime të inxhinierisë së mjedisit.
Emërtime të tjera Tregtare: K & N
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23.09.1996
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 7 570 853,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë, Lagjja Hajro Çakërri, Rruga Musa Çakërri, Pallati 2, Njësia 5, Vlorë , Pranë Degës Qëndrore të Bankës Kombëtare Tregtare Vlorë ( BKT)

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 15.06.2021
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 138 561,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 2 039 675,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 2 239 322,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 847 038,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 821 188,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 864 069,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 876 634,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 341 561,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:16 510 635,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:15 761 824,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:15 723 458,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:14 077 152,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:12 167 766,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 12 183 525,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 12 256 914,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 13 422 166,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala