Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Klerton Kurti
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

SIGERS

J91802011A
(Ndërtime, rikonstruksione.)

Tiranë 23562111 ALL

ALGAE BIOTECH ALBANIA

M31816012G
(Zhvillimi dhe ndertimi i teknologjive per kultivimin e mikro organizmave,bimeve,algjeve. Kultivimi i micro organizmave ,bimeve,algjeve dhe perpunimi tyre. Hulumtimi dhe zhvillimi i aplikacioneve te bimeve,mi)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni