Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Klodian Bushi
Rezultate gjithsej: 2

PAT Power Automation & Teknology

L41723018R
(Projektimin dhe zbatimin e punimeve elektrike te te gjitha tipeve te tensioneve, import –export te materialeve elektrike dhe aksesoreve te tyre etj. Tregtimin, import-exportin me shumice dhe me pakice te m)

Tiranë 594147 ALL

SERRAMENTI LEGNO ALUMINIO

L93007802K
(Prodhim, përpunim i lëndes drusore si dyer, dritare etj. Import eksport i materialeve të ndryshëm industriale dhe ushqimore.w)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni