Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Klodjana Margjeka
Rezultate gjithsej: 1

ACA MARGJEKA ( ish "A&D CONSULTANCY")

L61408003D
(Kryerja e Sherbimeve te auditimit dhe e sherbimeve te tjera te dhenies se sigurise sipas percaktimit te ketyre sherbimeve te dhena nga IFAC (Federata Nderkombetare e Kontabilisteve). Kryerja e Sherbime te ko)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni