Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Krenar Bardhi
Rezultate gjithsej: 1

" ANDROMEDA GROUP " SH.P.K

L61307527C
(Transport rrugor ndërkombëtar udhëtarësh, aktivitet të cilin shoqëria do ta ushtrojë duke zbatuar të gjitha kufijtë dhe hapësirat ligjore që parashikon ligji i fushës në Republikën e Shqipërisë.)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni