Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Kreshnik Gjata
Rezultate gjithsej: 3

KOMBI INVEST (Ish KOMBI 2 KONSTRUKSION)

K43407402P
(Ne fushen e ndertimit ne objekte industriale, bujqesore, turistike, civile, ne prodhimin e materialeve te ndertimit dhe tregtimin e tyre, tregtim mallrash te ndryshem ushqimor, etj. Grumbullim, transportimi i m)

Fier 0 ALL

CABLE ALBANIA KOMBI ( ish "Cable Albania Fier North")

K93624401L
(Transmetim i programeve radiotelevizive ne kabell)

Fier ALL

SUNS'S MIRACLE

M03423402B
(Implementimi dhe menaxhimi i projekteve gjeneruese te energjise elektrike fotovoltaike dhe gjithe llojeve te tjera te prodhimit te energjise dhe veprave ndihmese ne gjithe territorin e Shqiperise. Çdo veprimta)

Fier ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni