Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Krienko Mema
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

DIAMOND HILL & SPA

K83204402V
(Aktivitet ndertimi ne zbatim germime dheu muratur beton arme ndertime banesa mbi 8 kate ndertim rruge ,ura, ujsjellsa ,kaskade mbi 10 metra, kanalizime, projektim objekte civile, industriale turistike dhe rruge)

Fier 5632659 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni