Skip to content

DIAMOND HILL & SPA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: K83204402V
Administrator: Elsa Baçi; Krienko Memo
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet ndertimi ne zbatim germime dheu muratur beton arme ndertime banesa mbi 8 kate ndertim rruge ,ura, ujsjellsa ,kaskade mbi 10 metra, kanalizime, projektim objekte civile, industriale turistike dhe rruge, import eksport dhe shitberje me shumice dhe pakice mallra te ndryshme .veprimtari ne fushen e turizmit, trasport i mallrave per vete dhe te tretet, marketing. Bar restorant, dyqane. Dhenie me qera ambjente banimi, ambjente sherbimi dhe mjete transporti. Kende lojrash per femije. Organizim evenimentesh kulturore dhe sportive. Shitje konfeksionesh. Parkim, guida turistike dhe katering. Sherbime dhe mikpritje.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 30.07.2008
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 14 000 000,00
Numri i pjesëve: 14 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Femër Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: V.1, III.1.A -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjja "Kryengritja e Fierit". ish UMB 3, Rruga "Nuredin Aliu"

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 19 843 970,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 5 632 659,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 164 702,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 3 336 199,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 4 106 577,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:195 291 542,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:78 603 330,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016