Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Kristaq Shuperka
Rezultate gjithsej: 3

LINEAR

L01714002F
(Blerja, importi, eksporti, magazinimi dhe tregtia e pajisjeve mjekësore, aparaturave teknike, veglave, makinerive, aparaturave ndihmese, llojeve të ndryshme të pajisjeve mjekësore si dhe materialeve të tje)

Tiranë 682564 ALL

ALF

M01812011V
(Bar-Kafe. Restorant. Hotel. Eksport- import dhe tregtim me shumicë e pakicë të të gjitha llojeve të materialeve dhe pajisjeve të ndërtimit,hidrosanitare,elektrike, të mallrave të ndryshëm industriale )

Tiranë ALL

ERKON

M32206013R
(Sherbime per riparime dhe sherbime patinimi – lyerje, punime gipsi, punime fasadash te ventiluara, punime murature dhe shtresa, shtrime me pllaka, veshje dhe montim fasadash strukturale, montim dyer – dr)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni