Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Kristi Gorea
Rezultate gjithsej: 1

Albanian BlockChain

M11510041B
(Krijimin, zhvillimin dhe implementimin e programeve software, telekomunikacioni, teknologji informative te prodhuar prej saj ose personave te trete. Realizimin e zhvillimit, shitjes dhe implementimin e tyre bre)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni