Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Kristjan Sterkaj
Rezultate gjithsej: 1

Capital Konstruksion

L86529007R
(Te kryej veprimtari ne fushen e ndertimit si dhe import export. Të kryej veprimtari në fushën e ndërtimit si dhe import export. Ndërtim resorte turistike, agroturizëm dhe bujtina. Hartim/zbatim i plane)

Shkoder ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni