Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Kujtim Çaushi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

"ÇAUSHI-ENERGJI"

K98217001T
(Ndërtimi, operimi dhe transferimi i hidrocentralit Qafëzezë tek autoriteti kontraktues, ku përfshihet financimi, ndërtimi, vënia në punë, prodhimi, furnizimi, transmetimi, shpërndarja, eksportimi dhe s)

Korçë 3590127 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni