Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Kujtim Kanaj
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

KUEL

L01811012A
(Projektim dhe zbatim ne punimet e linjave te tensionit te ulet, te mesem, te larte, kabinave dhe nenstacioneve elektrike. Sherbimet e mirmbajtjes dhe testime te ndryshme ne linja dhe nenstacionet elektrike dhe )

Tiranë 2616088 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni