Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Kujtim Merolli
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

MEROLLI OIL (ish "MEROLLI")

K04005080H
(Tregti karburanti,Imp-Exp,Prodhim materiale ndertimi,germime dheu,ndertime,punime mirembajtje,tregeti e vajrave lubrifikante, pjeseve te kembimit per makina, servis dhe tregtim makinash dhe aksesoreve te tyre e)

Korçë 6180873 ALL

E.T.M.

K74214002C
(Ushtrimin e aktivitetit tregtar ne furnizimin,shitjen me pakice e shumice,transportimin dhe trajtimin e karburanteve te cdo lloji dhe vajrave lubrifikante te cdo lloji, ne formen e importit dhe eksportit,si )

Korce -582713 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni