Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Kujtim Vishkurti
Rezultate gjithsej: 1

"IL - AD" Company

L61321052A
(Shitje me shumice dhe pakice e mjeteve te transportit te kapaciteteve te ndryshme qe sherbejne per transportin e mallrave dhe/ose te pasagjereve. Shitje me shumice dhe pakice e mjeteve bujqesore me ose pa zinxh)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni