Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Lefter Sallata
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

BANKA CREDINS

K31608801O
(Veprimtarite bankare dhe financiare. a)te gjitha format e kredidhenies, duke perfshire edhe kredine konsumatore e kredine hipotekore; b) faktoringun dhe financimin e transaksioneve tregtare; c) qirane financ)

Tiranë 140607000 ALL

Augustia Company

L41324005C
(Zhvillimi i turizmit malor, fushor dhe ujor ne Republiken e Shqiperise. Ndertimi i porteve detare per jahte, fshatrave turistike, hoteleve, komplekseve turistike, bujtinave, diskotekave dhe bar-restoranteve.)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni