Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Llambi Nika
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

"NIKA"

J74818826S
(Tregtimi me shumice dhe pakice i artikujve industriale ,bujqesore ,blegtorale,ushqimore,materiale ndertimi, hidraulike, hidrosanitare, elektrike,pjese kembimi,import-eksport te te gjithe artikujve. Tregetim pro)

Sarandë 3669333 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni