Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Lorenc Bejko
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

BANKA CREDINS

K31608801O
(Veprimtarite bankare dhe financiare. a)te gjitha format e kredidhenies, duke perfshire edhe kredine konsumatore e kredine hipotekore; b) faktoringun dhe financimin e transaksioneve tregtare; c) qirane financ)

Tiranë 140607000 ALL

LUDO

M01916507A
(Importi-eksporti i artikujve te ndryshem industrial ne fushen e fasonerise, pergatitje dhe qepje te produkteve te fasonerise te llojeve te ndryshme si xhinse, triko, kemisha, tregti me shumice dhe pakice te mal)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni