Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Luan Basha
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ATOM

L22203042N
(Import dhe eksport, tregti me pakice dhe shumice, konsulence teknike, instalim, mirembajtje per: paisje kompjuterike, kancelarie,telefonie, elektronike, mekanike, te telekomunikacionit, elektrike, hidraulike, i)

Tiranë 6790000 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni