Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Luigj Alijaj
Rezultate gjithsej: 1

KASTPETROL

J91823501N
(Krijimin instalimin dhe venien ne shfrytezim sipas kushteve teknike te paisjeve, impianteve, stacioneve, reparteve dhe linjave per ushtrimin e tregtimit te hidrokarbureve brenda dhe jashte, import-eksport dh)

Durrës -5108646 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni