Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Lulezim Cenolli
Rezultate gjithsej: 1

Rebeka Konstruksion

L61612031L
(Ndërtim objektesh shumë Katësh, rezidenciale, rrugësh, rikonstruksione, punime, lyerje, punime hidraulike, elektrike, gipsi, suvatime etj. Ndërtimi dhe mirëmbajtja e rrugëve etj. Prodhime materiale inert)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni