Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Majlinda Çekrezi
Rezultate gjithsej: 1

DIGNITAS

L91419021N
(Kryerja e veprimtarive të investimit, projektimit, ndërtimtarisë dhe infrastrukturës, tregtisë dhe konsulencës. Ndërtime publike dhe private, si civile dhe industriale - ndërtesa banimi (edhe për vepra)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni