Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Mario De Nuzzo
Rezultate gjithsej: 1

HOLDING IMOBILIARE

M11510018N
(Agjensi Imobiliare, shitje/blerje pronash, konsulence ne fushen imobiliare dhe ne fushen e energjise natyrore. Aktivitet ndermjetesimi per pasurite e paluajtshme, agjensi immobiliare. Ndertime te pergjithshme, )

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni