Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Media Content
Rezultate gjithsej: 1

TV BALLKAN

K01809005G
(Realizimi i transmetimeve te nje kanali televiziv nen emrin e kanalit "A 1". Prodhimi, transmetimi dhe ritransmetimi i programeve dhe informacioneve te çdo lloji me ane te zerit, figures, sinjaleve te koduara,)

Tiranë -21937914 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni