Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Melika Leka
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

E. H. W.

J61804031V
(Ndërtimin e linjave industriale për përpunimin e mishit e prodhimin e sallamit si dhe tregtimin e këtyre produkteve, prodhimin industrial në përgjithësi, tregtimin e mallrave të import-eksportit në pë)

Tiranë 228802182 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni