Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Mhill Ndreca
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

KOMBEAS

K88103301J
(- Ndertime objektesh te ndryshme social kulturore, industriale,rrugore,impiante teknologjike termike dhe kondicionimi, elektrike dhe elektronike. - Ndertim minierash,nxjerrje minerali dhe import- eksport i tyre)

Kurbin 3363997 ALL

G & M KONSTRUKSION

M08423301U
(Hapje gurorje , prodhim guri gelqeror, prodhim inertesh te dimensoneve te ndrysheme dhe tregtimi i tyre me shumice dhe pakice.Prodhim pllaka guri, granile , fino, gure per ndertim tregtimi dhe importimi i tyre.)

Kurbin ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni