Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Milazim Ademi
Rezultate gjithsej: 1

A.M.G Group Albania

L12029007K
(Përpunim të mineraleve metalore dhe jo metalore, pasurimi i tyre deri në metalurgji (shkrirjen e tyre) me metoda bashkëkohore. Prodhim tregtim me shumicë dhe pakicë, eksport-import, të mineraleve metalor)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni