Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ndriçim Hoxha
Rezultate gjithsej: 1

SAFETY ALBANIA (Ish SAFETY CONSTRUCTION ALBANIA (SCA))

L61311008J
(Importi, eksporti, dhe tregtimi me shumicë e pakicë i materialeve e pajisjeve të ndërtimit, brenda e dhe jashtë vendit, për llogari të vetë shoqërisë apo të tretëve, ku përfshihen vegla punë të t)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni