Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Nekilda Asllanaj
Rezultate gjithsej: 1

NATIONAL

L81323029B
(Objekti i Shoqerise eshte ushtrimi i veprimtarise se lojrave te fatit dhe perkatesisht "Bingo Televizive", "Baste Sportive dhe "Baste per Garat ne Piste", ne perputhje me legjislacionin shqiptar per ushtrimi)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni