Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Nicolo’ Valerio Vassallo
Rezultate gjithsej: 1

TRE FRATELLI

M12030012G
(Aktivitet ne fushen e pasurive te paluajtshme. Marrje me qera, blerje dhe investime ne fushen e strukturave te akomodimit brenda dhe jashte vendit)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni