Skip to content

TRE FRATELLI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-21 14:45:49
JSON

NIPT: M12030012G
Administrator: Nicolo’ Valerio Vassallo
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet ne fushen e pasurive te paluajtshme. Marrje me qera, blerje dhe investime ne fushen e strukturave te akomodimit brenda dhe jashte vendit
Emërtime të tjera Tregtare: TRE FRATELLI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 30/08/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kashar, Yzberisht, Rruga Besim Alla, Pallati Alfa, Hyrja 4, Zyra nr.14.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 21.02.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja