Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Nikoll Lesi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

KOHA JONE

J71425013C
(Shtypjen dhe shperndarjen ne te gjithe territorin e Republikes se Shqiperise dhe jashte vendit te gazetes Koha Jone.Do te ndertoje shtepi botuese.Sipas legjislacionit ne fuqi do te ndertoje stacione radio-telev)

Tirane 1749362 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni