Skip to content

KOHA JONE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-12 14:35:56
JSON

NIPT: J71425013C
Administrator: Nikoll Lesi
Objekti i Veprimtarisë: Shtypjen dhe shperndarjen ne te gjithe territorin e Republikes se Shqiperise dhe jashte vendit te gazetes Koha Jone.Do te ndertoje shtepi botuese.Sipas legjislacionit ne fuqi do te ndertoje stacione radio-televizive private,qendra te prodhimit te filmave dokumentar,artistik,shkencor.Do te shikoje mundesine per prodhimin e disa revistave e gazetave te tjera.Do te ndertoje agjensi te reklamave dhe te turizmit.Per pergatitjen e kursanteve do te hape kurse per autoshkolle.Per arritjen e qellimit te saj shoqeria Koha Jone do te merret me veprimtari tregtare ne fushen e importeksport dhe tregtim me pakice e shumice te te gjitha llojeve te mallrave industriale e ushqimore.Do te hape njesi tregtare,magazine,kolake argetimi.
Emërtime të tjera Tregtare: KOHA JONE
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11/03/1994
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 15 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Sami Frasheri, Pallatet e Aviacionit te Vjeter, Nr 2

Faqja Web:
http://www.folshqip.al/, http://www.kohajone.com/

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 12.11.2022
Akti i themelimit
Kontrate shitje - blerje kuotash date 17.10.2013
Vendimi i asamblese se ortakeve per zmadhimin e kapitalit date 31.07.2012
Kontrate shitje blerje kuotash date 07.03.2007
Kontrate per shitblerjen e kuotave date 30.01.1997
Kontrate shitje kuotash date 10.11.2005
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2012
Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyrat financiare 2019
Pasqyrat financiare 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Shenimet shpjeguese te PF 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 106 005,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 777 875,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 199 415,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 654 108,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 656 700,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 673 966,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 749 362,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 720 490,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 657 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 629 145,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 2 641 637,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:7 717 313,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:12 394 038,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:10 062 540,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:19 008 636,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:10 972 721,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:15 915 441,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:14 306 833,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 25 493 212,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 29 347 906,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 22 205 879,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 30 495 184,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : A.Lala