Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Nora Bilali
Rezultate gjithsej: 1

ER - NO

L11809002H
(1-Ne fushen e projektimit : Projektime per objekte civile industriale, rruge, ura,projektues instalator. 2-Ne fushen e drejtimit te punimeve : Supervizion e kolaudim ne zbatim dhe projektim. 3-Ne fushen e vlere)

Tiranë 341919 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni