Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:PASQUALE MINASI
Rezultate gjithsej: 2

Albania Padel Group

M11828027T
(Organizimin dhe menaxhimin e fushave sportive te sportit Padel. Organizimi i eventeve sportive, kampionateve dhe çmimeve te lojes Padel. Formimin profesional dhe trajnimin e instruktoreve dhe lojrave te Pad)

Tirane ALL

Prohibido Tirana

M32204031F
(Aktivitet në fushën e Kafes, snack, bar, restorant, club/pub dhe live show/argëtim.)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni