Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:PIERPAOLO MADARO
Rezultate gjithsej: 1

MM EUROPE

M22309023S
(Shërbime inxhinierike dhe arkitekturore si për punët publike ashtu edhe për ato private: konsulencë specialistike, studime fizibiliteti, tekniko-ekonomike, kerkim, planifikim dhemenaxhimin e puneve inxh)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni